l v r
^

From the ground up

From the Ground UpDit beeld zat al een tijd in mijn gedachten. Ik wilde de kijker het gevoel geven tussen de bloemen te liggen en omhoog te kijken. Op 30 april lukte het om dit te verwezenlijken. Het bleek makkelijk dan gedacht. Met een 10mm lens geprefocussed en de camera op de juiste plek koud op de grond, was het een kwestie van afdrukken met de afstandsbediening.

This image had been in my mind for a while now. I wanted to give the viewer the feeling of lying in between a sea of flowers, looking up to the tips of the trees and into the sky. On the last day of this years april I did get the shot, and it proved easier than I thought. Using a 10mm lens, prefocussing the lens, and then lying it with a bit of guessing in the right spot and finally tripping the shutter resulted in the image you can see here as april’s pick of the month.

Nikon D200, Sigma 10-20, iso 200, remote shutter

 
»

Leave a Reply