l v r
^

Over the Moon

Natterjack toad - Over the MoonSlechts af en toe krijgt een avond een onverwachte wending. Met de hoop op een vochtige avond op pad gegaan naar rugstreeppadden. Het bleek echter droog met de maan laag aan de hemel. Een uitgelezen kans om de rugstreeppad nu eens fraai in zijn nachtelijke omgeving te plaatsen. De camera in  het zand ingegraven en met een groothoeklens erop kon ik zowel de rugstreeppad als de maan in beeld krijgen. Geluk? Een beetje, maar vooral blij met het resultaat.

Only so often do you get hte chance to do something you haven’t been able to do yet. May 7th was such a day. Having set out for a hopefully wet night with an abundance of activity from the Natterjack Toad, it turned out to be dry, with a moonlit sky. Using a wideangle I was able to just fit the moon in together with a Natterjack Toad in its nighly landscape. Unexpected, but somewhat ‘over the moon’ with this opportunity.

Nikon D200, Nikon 24-70/2.8 AFS, Flash, hole in the sand

«
 
»

Leave a Reply