l v r
^

Afbraak Kruidenbuurt

De kruidenbuurt in Eindhoven is al grootdeels afgebroken, maar de werkzaamheden voor vernieuwing zijn nog altijd gaande. Het gebied dat voorheen grootdeels ingericht was met sociale huurwoning komt in de nieuwe vorm met gemeng koop en huur terug. Een ingrijpende verandering in een wijk en iets wat een lange tijd in beslag neemt.

previous
next

 

Om een deel van deze afbraak vast te leggen heb ik een aantal werkzaamheden rondom de afbraak vastgelegd met video, timlapse en beeld. Tijdens het maken van deze beelden bleek er nog steeds veel betrokkenheid met het gebied te zijn. Velen komen even kijken, met kinderen of alleen, en een aantal mensen volgt de werkzaamheden op de voet. Als ik de AV serie klaar heb zal ik deze op de website plaatsen.

«
 
»

Leave a Reply