l v r
^

PopUp!

Het is bijna zover, een geweldig project in samenwerking met Ardie van Bommel (Ontwerpstudio BOMM) is bijna klaar. De laatste episode van het POP UP! Restaurant heb ik met Timelapse, Fotografie en Video vastgelegd op beeld. En dat is met heel veel plezier, energie en inzet gebeurt! Doel was om de POP UP! van het restaurant kracht bij te zetten. Het design van de meubels, de inrichting, gastvrijheid en het eten zijn fantastisch, daar kon iedereen al van genieten. Maar wat normaal verborgen blijft is dat het restaurant in één dag kan staan. Zo is er een lege ruimte, en POP UP!, zo is er een restaurant!

Meerdere camera’s waren voor de duur van het restaurant opgesteld. Binnen, buiten, op ooghoogte of hoog tegen de ramen in het dak. Opstellingen zijn bedacht en in stelling gebracht, waar geen stroom kon komen heb ik accu’s geplaatst en zo is een geweldig restaurant concept in detail op de gevoelige plaat gezet: van foto tot video. Binnenkort zal de Audio-Visual het licht zien. Een kleine selectie van de foto’s kun je hier al zien, maar echt tot leven komt dit project pas als het tot een video verwerkt is. Nog even wachten dus, maar het wordt mooi!

«
 
»

Leave a Reply