l v r
^

Alumnifilms voor Sustainable Innovation en Innovation Sciences opleiding TU/e

Enige tijd geleden alweer heb ik een film gemaakt voor een tweeluik aan opleidingen, beiden uniek, en beiden dicht bij mijn academische achtergrond. De bacheloropleiding Sustainable Innovation en de Masteropleiding Innovation Sciences en de Bacheloropleiding Psychology and Technology en de Masteropleiding Human-Technology Interaction. Het waren twee erg leuke projecten, enthousiaste alumni aan het woord dit keer die vertellen over hun baan en hoe hun studie daaraan bijgedragen heeft, waarbij we vooral de oprechte mening van alumni gezocht hebben.

Met video, foto, en waar mogelijk Timelapse zijn we Nederland afgereisd en hebben we alumni geïnterviewd. Met dank aan (in willekeurige volgorde) Rabobank, TU/e, Philips, Hezelburcht, DAF, Shell, RVO.nl, van Berlo, Brainport Development N.V., Lagerwey en YARD. Het resultaat voor de bacheloropleiding Sustainable Innovation en de Masteropleiding Innovation Sciences is hieronder te zien. De andere video’s komen in een volgende post.

De korte versie

De langere versie

«
 
»

Leave a Reply