l v r
^

Alumnifilms voor Psychology and Technology en HTI opleidingen

Als tweede film in de serie van films waarin alumni van de TU/e aan het woord zijn over hun ervaringen met de opleiding en hoe die nu in hun werk toegepast wordt twee films voor de combinatie van de bacheloropleiding Psychology and Technologie en de masteropleiding Human-Technology Interaction. Het resultaat voor de bacheloropleiding Sustainable Innovation en de Masteropleiding Innovation Sciences is hieronder te zien.

Van de interviews zijn twee films gemaakt. Het is namelijk niet altijd een gegeven dat er bij een voorlichting de tijd is voor het laten zien van de volledige versie. Daarom is er in samenspraak met de TU/e besloten om een langere én een meet compacte versie te maken. Beiden hebben hetzelfde doel, het verhaal van alumni over hun studie en hun huidige werk te vertellen.

En na de kort maar krachtig versie hieronder natuurlijk ook de meer in depth versie. Oordeel zelf, en zie hoe ze elkaar in de communicatie aanvullen. De boodschap is hetzelfde, maar waar de een meer detail geeft, brengt de korte versie het meer in essentie voor het voetlicht. Soms is kort beter, soms is detail in het verhaal beter, vandaar: twee video’s.

Nogmaals dank aan (in willekeurige volgorde) Rabobank, TU/e, Philips, Hezelburcht, DAF, Shell, RVO.nl, van Berlo, Brainport Development N.V., Lagerwey en YARD voor het mede mogelijk maken van de interviews op lokatie.

«
 
»

Leave a Reply