l v r
^

Terug naar eigen werk

20 december. Donkere dagen zeggen ze. Voor Wouter van den Hoogen | Fotografie helaas wel. Het doek is gevallen. Voor de mensen dichtbij zal het geen verrassing zijn. Het voortdurende gevecht met Lyme maakt het niet meer mogelijk om te doen wat ik voor ogen had met het starten van Wouter van den Hoogen | Fotografie. De opdrachten die ik heb gedaan, daar heb ik veel plezier aan beleefd. De mensen waarmee ik samen heb gewerkt bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.

Hoewel voor het bedrijf dus het einde is aangebroken eindigt daarmee de liefde voor de fotografie niet. Nog steeds klopt het hart wat geniet van het maken van mooie inspirerende beelden, van mens en natuur. Structuur maken in een ogenschijnlijke chaos. Wat de toekomst brengt, we zullen zien.

«
 

Leave a Reply