l v r
^

Video’s

Een AV productie, of video, kan opgebouwd worden uit stilstaand beeld, Timelapse, videoopnamen, geluiden en muziek. Een goede mix hiertussen zet een sterke, unieke beleving neer. De resulterende video is daarmee uitermate geschikt voor het communiceren van een inhoudelijk boodschap of het weergeven van een ervaring. Het is een communicatiemiddel om bijvoorbeeld een product, reisverslag, bruiloft of ervaring op een dynamische wijze via websites, presentaties of projecties aan anderen over te brengen.

De voorbeelden hieronder geven een impressie van de ervaring die door video, timelapse en stilstaand beeld te combineren bereikt kan worden. Zie een busstation met andere ogen, een restaurant in een dag ontpoppen en de sloop en herinrichting van de kruidenbuurt in Eindhoven kernachtig weergegeven. Voor de AudioVisuals zijn Timelapse, video, geluidsopnamen en muziek verweven en tot een video samengevoegd.

HTI & Psychology and Technology Alumni film (TU/e): AV productie op basis van Video, Timelapse, Foto’s en muziek om de alumni van de opleiding Human-Technology Interaction en Psychology and Technology aan het woord te laten.

http://vimeo.com/85535814

Popup Restaurant: AV productie op basis van Video, Timelapse, Foto’s en muziek

http://vimeo.com/110466170

Afspraak maken bij de Gemeente Peel en Maas: Video ter uitleg voor het maken van een afspraak. (update: de wijze van afspraak maken is veranderd)

http://vimeo.com/66851030

Busstation Eindhoven: Een AV productie op basis van Timelapse en Video in combinatie met muziek en geluidsopnamen

http://vimeo.com/74565986

Afbraak Kruidenbuurt Eindhoven: Een AV productie op basis van Timelapse en Video in combinatie met muziek en geluidsopnamen

Leave a Reply