l v r
^

Bedrijfsfotografie

Uw evenementen, optreden of conferentie vastgelegd als waardevolle herinnering? Uw bedrijf, product of wetenschappelijk onderzoek vertalen in beeld? Fotografie is een krachtig middel om uw verhaal te vertellen. Ik werk gericht op het onderwerp, maar vooral zo onzichtbaar mogelijk.

Laat u inspireren door mijn creative blik op dynamiek, ervaring en interactie, maar laat u vooral overtuigen door foto’s uit eerdere opdrachten.Wouter maakte prachtige foto’s van ons concert, in een zaal met moeilijke lichtomstandigheden. Mooie close-up shots van groepjes koorleden geven je het gevoel zelf bij het concert te zijn. Wat prettig was is dat Wouter daarbij zijn werk deed zonder het concert te verstoren of aandacht te trekken.


Het is erg prettig werken met Wouter – hij is communicatief en punctueel. Hij is bovendien een zeer competent fotograaf, met een geweldig oog voor compositie en esthetiek. Zijn uitgebreide kennis van fotografische technieken, zoals time-lapse fotografie en diverse postproductie technieken, maakt dat hij een rijk scala aan visuele ervaringen kan bewerkstelligen. Hij levert spannende foto’s af die tot de verbeelding spreken.

Leave a Reply