l v r
^

Contact

Ik ben een gepassioneerd fotograaf met een grote affiniteit met techniek en technische omgevingen. Ik heb een experimenteel wetenschappelijk achtergrond in de mens-techniek interactie, en ben een liefhebber van onze natuurlijke omgeving. Met veel plezier, passie, oog voor detail en een streven naar perfectie vertaal ik uw idee op creatieve wijze in een fotografische reportage, Timelapse, of AV productie.

Zoekt u iemand die een deel van uw (AV)productie kan uitwerken? Ook daar werk ik graag aan mee! Inzet als fotograaf, maken of bewerking van Timelapse en post-production tot Audio-Visual is mogelijk. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van de opdracht zoek ik samenwerking met andere fotografen, videoproductiebedrijven of schrijvers. Het spreekt voor zich dat dit vooraf en in samenspraak met u als opdrachtgever besproken wordt.

 

bio_WH37459

Contactgegevens

Vragen, ideeën, interesse in Wouter als fotograaf, timelapse of AV productie, het gebruik van beelden voor publicaties of andere doeleinden? Neem contact met mij op via e-mail of telefoon.

Wouter van den Hoogen | Fotografie

info@woutervandenhoogen.nl
tel: +31 (0) 6 10871790
KvK 57445931

Leave a Reply