l v r
^

Timelapse

Zoekt u een manier om de dynamiek in uw bedrijf of productieproces, het bruisen van een winkelgebied, of juist de verborgen veranderingen in een natuur- of recreatiegebied beeldend te verwerken in uw promotiemateriaal? Een Timelapse geeft u hier de mogelijkheid voor. Heeft u wel eens een wolkenlucht in snel tempo voorbij zien drijven, een bloem versneld open zien gaan, of in een paar minuten een taart zien rijzen? Dan heeft u al eens een Timelapse gezien. Een Timelapse kan daarmee ook gebruikt worden als onderdeel van een een grotere AV productie. Hieronder heb ik in een korte video een aantal voorbeelden bij elkaar geplaatst.

Bij het maken van een Timelapse is de verwerking tot lineaire timelapsevideo inbegrepen. Ook een volledig gemonteerde film, al dan niet met muziek, behoord tot de mogelijkheden. Mogelijk heeft u al beelden van een webcam en zoekt u een bedrijf om deze tot een Timelapse om te vormen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

http://vimeo.com/62603335

Maak veranderingen in de tijd zichtbaar!

Een Timelapse maakt het mogelijk om veranderingen in de tijd weer te geven in een korte video. Deze verandering is moeilijk, of vaak onmogelijk waarneembaar. Timelapse heeft daarmee een unieke positie op het raakvlak van fotografie en videografie. Een Timelapse is meer dan het versneld afspelen van een video. Het gebruik van een fotocamera bied meer creatieve mogelijkheden bij het maken van de beelden (zoals bijvoorbeeld lange sluitertijden) en soms is het helemaal niet meer mogelijk om uit te gaan van een video vanwege de extreme tijd die een Timelapse kan overbruggen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een Timelapse van de constructie van een gebouw van vele maanden.

Bekijk de onderstaande AudioVisuals om te zien hoe een Timelapse bijdraagt tot een nieuwe beleving waarbij verandering en dynamiek centraal staan.

http://vimeo.com/139331662

Bouw IJskelder gemeente Peel en Maas: Lineaire Timelapse op basis van een zelf ontwikkelde lange termijn Timelapse doos die hier 4 maanden de bouw van de IJskelder heeft vastgelegd. De beelden betreffen een kleine selectie uit een groot aantal beelden.

http://vimeo.com/139696505

Webcam verbouwing gemeente huis 365 dagen: Timelapse op basis van door de klant aangeleverde beelden van een webcam die reeds geïnstalleerd was op de bouwplaats. De kwaliteit is zichtbaar minder door de beperkingen van de beelden van de webcam, maar ook hiervoor kan ik zorgdragen voor de verwerking tot een goed lopende Timelapse.

http://vimeo.com/85535814

Popup Restaurant: AV productie op basis van Video, Timelapse, Foto’s en muziek

http://vimeo.com/66851030

Busstation Eindhoven: Een AV productie op basis van Timelapse en Video in combinatie met muziek en geluidsopnamen

http://vimeo.com/74565986

Afbraak Kruidenbuurt Eindhoven: Een AV productie op basis van Timelapse en Video in combinatie met muziek en geluidsopnamen

 

Leave a Reply